Museum of Senses
Menu

Grupuri de vizitatori

Sa aduci un grup la Museum of Senses? Nu este mare lucru. Iata ce ai de facut. Ce e mai bun decat o vizita la Museum of Senses? Viziteaza-l cu altii. Adu-ti gasca la cel mai tare muzeu din Bucuresti. Grupuri de 10 sau mai multe persoane primesc o reducere de 10% atunci cand rezerva cu cel putin 15 zile in avans. Fie ca esti un profesor, un operator de turism profesionist sau un planificator de grup, avem grupul tau asigurat.

Adulti, universitati, turisti si grupuri de persoane

Sunt necesare rezervari anticipate pentru toate grupurile de adulti si studenti cu varsta de cel putin 10 ani si pentru orice excursie ghidata de terti, indiferent de dimensiune, cu cel putin 15 zile in avans.

Rezervati in avans si veti primi o reducere de 10%.

Grupuri din cadrul scolilor si gradinitelor

Transformati din Museum of Senses parte din curriculumul dumneavostra scolar! Museum of Senses ureaza bun venit tuturor elevilor de gradinita si de varsta scolara. Va invitam sa solicitati fie o vizita ghidata de personalul nostru instruit al muzeului, fie o vizita auto-ghidata care va permite sa va conduceti proprii studenti prin muzeu. Va rugam sa retineti ca este necesar ca rezervarile sa fie facute cu cel putin 15 zile in avans pentru toate grupurile scolare care viziteaza muzeul.

Grupuri de vizitatori cu dizabilitati

Aduceti-va grupul la Museum of Senses! Muzeul se angajeaza sa ofere experiente de divertisment si de invatare pentru copii, adolescenti si adulti, asigurand toate acomodarile necesare. Putem adapta vizitele si programele pentru a satisface toate nevoile, varstele si interesele persoanelor cu dizabilitati. Retineti ca rezervarea ar trebui facuta cu cel putin 15 zile in avans pentru toate grupurile care viziteaza muzeul.

Agentii de servicii sociale si grupuri non-profit

Museum of Senses incurajeaza vizitele in grup din partea agentiilor de servicii sociale si a organizatiilor non-profit comunitare. Retineti ca rezervarile sunt necesare pentru toate grupurile care viziteaza Muzeul cu cel putin 15 zile in avans.

instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
Instagram

Unde suntem?

Bucuresti

Contacteza-ne