Museum of Senses
Menu

Zile de nastere & evenimente

Zile de nastere si evenimente

Zile de nastere si evenimente

Petreceri pentru zile de nastere

Cel mai tare loc pentru ziua de nastere a copilului tau din Bucuresti. Cu toate exponatele din Museum of Senses, camerele special amenajate si animatorii nostri instruiti, copilul tau si toti oaspetii tai vor avea o sedere cu adevarat minunata si multe amintiri pentru a le lua acasa. Oferim programe ghid standard, dar suntem mereu bucurosi sa ascultam orice idee sau solicitare pe care o poti avea.

Tur muzeu ghidat într-un spațiu de aproximativ 400m2

Vânătoare de comori

 

Pentru mai multe detalii sau rezervari va rugam sa ne contactati folosind urmatoarea adresa de e-mail: info.ro@museumofsenses.com


Evenimente

Cand tii un eveniment la Museum of Senses, esti prioritatea noastra. Fie ca esti in cautarea unei intalniri pentru 5 persoane, organizezi o lansare de produs, gazduiesti o conferinta de presa sau organizezi o petrecere de companie sau un eveniment de teambuilding, ofera oaspetilor tai o experienta de neuitat! Exploreaza exponatele muzeului, inseala-ti creierul cu iluzii minunate, testeaza-ti abilitatile in zona de vis a simturilor si creaza amintiri de lunga durata ale evenimentului. Indrazneste sa  simtiti mai mult.

Lasa personalul nostru atent la detalii sa faca evenimentul tau de neuitat. 

Esti pregatit sa incepem?

Pentru mai multe detalii sau rezervari va rugam sa ne contactati folosind urmatoarea adresa de e-mail info.ro@museumofsenses.com

Evenimente

Cand tii un eveniment la Museum of Senses, esti prioritatea noastra. Fie ca esti in cautarea unei intalniri pentru 5 persoane, organizezi o lansare de produs, gazduiesti o conferinta de presa sau organizezi o petrecere de companie sau un eveniment de teambuilding, ofera oaspetilor tai o experienta de neuitat! Exploreaza exponatele muzeului, inseala-ti creierul cu iluzii minunate, testeaza-ti abilitatile in zona de vis a simturilor si creaza amintiri de lunga durata ale evenimentului. Indrazneste sa  simtiti mai mult. Lasa personalul nostru atent la detalii sa faca evenimentul tau de neuitat. 

Esti pregatit sa incepem?

instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
Instagram

Unde suntem?

Bucuresti

Contacteza-ne