Museum of Senses
Menu

Blog

Vizitează expoziția temporară MoS în Shopping City Timișoara!

Vizitează expoziția temporară MoS în Shopping City Timișoara!

 Shopping City Timișoara și Museum of Senses au pregătit acestă expoziție temporară special pentru timișoreni din dorința de a crea un spațiu potrivit atât pentru copii cât și pentru adulți. Acesta este un muzeu al iluziilor, la o scară mai mică, în care simțurile vor fi stimulate pentru a trezi imaginația și a sfida percepția, publicul având toate pârghiile necesare pentru a face noi descoperiri despre percepție, atingere, miros, creierul uman și știință.

Expoziția temporară poate fi vizitată in perioada 16 Noiembrie – 27 Decembrie 2020 și conține peste 20 de exponate integrate într-un spațiu comun care oferă o experiență senzorială spectaculoasă (cum ar fi Camera Inversă, Camera Colorată, Patul cu cuie, Caleidoscopul). Astfel, vizitele copiilor dar și a adulților devin atât distractive, cât și educative.Intră să descoperi un centru de divertisment un obiectiv turistic important, atât pentru vizitatorii romani cât și pentru cei străini. Este practic o alternativă la soluțiile convenționale de distracție pentru orice vârstă. Copiii, adolescenții și adulții sunt atrași de astfel de provocări și în același timp au parte de o experiență educativă care îi stimulează în mod natural.


 În aceste vremuri dificile, echipa Shopping City    Timișoara și Museum of Senses, oferă și asigură o    experiență excepțională pentru fiecare vizitator    îndeplinind toate măsurile de siguranță și permite   în continuare vizitatorilor să exploreze și să nu  piardă  niciodată simțul distracției și al educației. 

     Cele mai importante simțuri sunt supuse testelor  pe tot parcursul călatoriei. Văzul, mirosul, simțul    tactil sunt stimulate și puse la îndoială prin iluzii    optice, forța gravitatiei, forme și mărimi, culoare   și  lumină. Surprinzator pentru adulți și fascinant    pentru copii, care sunt foarte receptivi la a învăța    lucruri noi prin joc și experiment.


E atât de ușor să simți mai mult!


  

instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
Instagram

Unde suntem?

Bucuresti

Contacteza-ne