Museum of Senses
Menu

Blog

O oră de curs altfel la MoS

O oră de curs altfel la MoS

      Albert Einstein spunea că educația nu se rezumă doar la învățarea faptelor, ci și la antrenarea minții pentru a gândi. Museum of Senses este locul ce îți va da de gândit chiar din momentul în care vei păși în el. Aici nimic nu este ceea ce pare, iar fiecare exponat îți va aduce un semn de întrebare.

       Conceptul de Școala Altfel a fost implementat pentru prima oară în România în 2016 având ca scop dezvoltarea competenței de învățare și a abilitităților socio-emoționale ale copiilor prin educație informală. Mai pe scurt, în cadrul acestui proiect copiii învață lucruri noi prin joacă.


        Museum of Senses a devenit unul dintre cele mai vizitate muzee din Școala Altfel pentru că este locul perfect pentru a învăța ceva nou într-un mod cât mai interactiv și distractiv. Timp de 40-50 de minute, atât copiii cât și adulții care îi însoțesc, parcurg o călătorie în lumea fascinantă a simțurilor. Doar la noi vor învăța totul despre iluziile optice, vor sta pe un pat cu 1200 de cuie și vor merge chiar și pe tavan. De asemenea, vor putea să devină uriași sau chiar pitici sau să își combine fețele între ei. 

           Știm că poate suna ireal, așa că cel mai bine este să ne faceți o vizită și să vă convingeți singuri. Ghizii noștri sunt foarte iubitori și atenți când vine vorba de copii și abia așteaptă să ne treceți pragul! Distracția este garantată!


Redactat de Constantin Andreeainstagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
Instagram

Unde suntem?

Bucuresti

Contacteza-ne