Museum of Senses
Menu

Blog

Cine suntem noi

Cine suntem noi

          William Shakespeare a spus odată:“ Însăși substanța ambițiouslui este doar o umbră a unui vis”. Noi suntem ambițiosi, noi suntem visători, noi suntem Museum of Senses.

          Museum of Senses este locul în care vei trăi o aventura unică, ce îți va pune la încercare simțurile, chiar și pe cele pe care nu știai că le ai! Nu doar că vei vedea unele dintre cele mai intrigante iluzii și vei atinge și mirosi lucruri la care nu te-ai gândit vreodată, dar totodată vei trece printr-un labirint al oglinzilor extraordinar unde te vei vedea cum n-ai mai făcut-o până acum, vei avea posibilitatea să mergi pe tavan și vei putea simți cum este să te transporți în alt univers prin Vortex. Patul nostru de 1200 de cuie te va face să te simți ca un fachir, oglinda noastră Swap te va face să vezi cum e sa fii în pielea altei persoane iar camera Ames te va transforma în gigantul sau piticul în care nu știai ca vrei să fii!

          Echipa noastră este formată din aproape 20 de oameni muncitori, care s-au adunat să iți ofere o experiență senzorială de neuitat în două dintre locațiile noastre: București. Pe lângă crearea acestei “expediții” în lumea simțurilor, ne ocupăm de zile de naștere și de organizarea evenimentelor în mod periodic pentru a celebra sărbătorile noastre și artiștii locali, fie ei fotografi, pictori sau muzicieni.

           Te așteptăm într-un muzeu în care nimic nu e ceea ce pare. Ești pregătit?

Redactat de Atănăsoaie Gabriela Cosmina

instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
Instagram

Unde suntem?

Bucuresti

Contacteza-ne