Museum of Senses
Menu

Blog

Muzee din România pentru întreaga familie

Muzee din România pentru întreaga familie

Muzeul nostru a fost inclus în cel mai recent blog al editurii internaționale Twinkl intitulat ”Muzee din România”.

În această vară, editura educațională Twinkl vă invită să descoperiți câteva dintre muzeele cele mai interesante din România. Includeți în planurile dumneavoastră de vacanță și o vizită la muzeu cu cei dragi - veți avea multe surprize plăcute.

Acum nu foarte multă vreme, fiecare vacanță mare includea cel puțin o vizită rituală la muzeu cu întreaga familie. Fiecare an școlar era presărat cu excursii cu clasa la cele mai interesante muzee din apropiere, invitându-i pe copii să exploreze identitatea și istoria locală. 

n perioada de peste un an de la începutul pandemiei Covid-19, instituțiile culturale din întreaga lume au fost nevoite să își închidă parțial sau complet porțile. Săli impresionante ale unora din cele mai cunoscute muzee ale lumii au rămas mai tăcute decât de obicei, lăsând, timp de luni la rând, doar razele soarelui să poposească pe băncuțele din interior. 

Twinkl vă invită în această vară să redescoperiți câteva muzee din România, și, împreună cu cei mici, să aduceți din nou zumzetul surd și bucuros al descoperirilor neașteptate pe culoarele clădirilor ce le găzduiesc.instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
Instagram

Unde suntem?

Bucuresti

Contacteza-ne