Museum of Senses
Menu

Blog

Îndrăznește să iubești mai mult!

Îndrăznește să iubești mai mult!

        În fiecare an, pe 14 februarie, toți devenim entuziasmați în legătură cu Valentine’s Day. Dacă persoana de care îmi place o să îmi spună că are sentimente pentru mine? Dacă iubitul meu mă va cere în căsătorie? Ce cadou ar trebui să îi cumpăr persoanei iubite? Dar majoritatea dintre noi nici măcar nu știm cine a fost Sfântul Valentin și de unde a pornit această nebunie, așa că permiteți-mi să vă spun o mică poveste.


        Acum mult timp, în al treilea secol, era un preot din Roma pe care îl chema Valentin. În perioada aceea, Roma se afla sub conducerea lui Claudius al II-a care a decis să interzică căsătoriile pentru că avea impresia că soldații căsătoriți erau soldați care nu își făceau treaba bine. Preotul nostru, Valentin, fiind o persoana foarte romantică, nu putea să permită un astfel de lucru așa că a început să oficieze ceremonii de căsătorie în secret. Când Claudius a aflat despre acest lucru, l-a băgat în închisoare, însa în loc să îl rănească, a făcut cel mai bun lucru din viața  lui. În timp ce era în închisoare, Valentin s-a îndrăgostit de fiica paznicului său, care era oarbă. Pe data de 14 Februarie, când a fost luat pentru a fi ucis, el i-a trimis o scrisoare de dragoste semnată” de la Valentinul tău” , iar apoi a reușit să ii aducă vederea inapoi.

        Acum că știm cu toții cine a fost Valentin, vreau să vă întreb ceva: ce planuri aveți de Valentine’s Day?

        Dacă nu aveți planuri încă, noi venim cu oferta perfectă pentru voi! În perioada 14-24 februarie aveți 1+1 GRATIS la biletele de adult sau copil achiziționate online de pe platforma www.iabilet.ro . Nu este obligatoriu să veniți cu persoana iubită, pentru că știm cum este să fiți singuri în această perioadă. Puteți să vă aduceți un prieten, copilul, nepotul, vecinul, persoana de care vă place, sau chiar un strain. Noi nu vă judecăm, doar îndrăzniți să iubiți mai mult!


instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
Instagram

Unde suntem?

Bucuresti

Contacteza-ne