Menu

Despre Museum of Senses


Ce este Museum of Senses? 

Museum of Senses presupune o calatorie in care iti vei trezi simturile descoperind din ce in mai mult, o calatorie la finalul careia vei simti mai mult. 

Traieste o experienta de neimaginat intr-o lume a senzatiilor si a iluziilor optice. Testeaza-ti simturile intr-un muzeu extraordinar. Un loc atat distractive, cat si educativ, uimitor si totodata enigmatic, nefiresc si deopotriva rational.


O aventura a simturilor

Lasa-te purtat intr-o calatorie plina de provocari pentru corp si minte. Vei putea afla mai multe despre perceptie, vibratii, atingere, miros, creierul uman si stiinta. Observa si exploreaza ceea ce simti, dand un sens simturilor tale.

Esti pregatit?

Calatoria ta va incepe intr-un labirint magic unde vei puteasa te descoperi atat fizic cat si mental. Vom continua prin acest labirint unde iti vom reda o strada intunecata a Bucurestiului, iar simturile vizuale si auditive vor fi puse la incercare. Deasemena vei experimenta o zona in care apa curge de jos in sus. Oare se poate?

Urmeaza sa-ti pui la incercare vazul, auzul, dar si mirosul,  mergand pe strada aglomerata a unei metropole. Din frenezia orasului, vei pasi in natura, printr-un parc total neconventional construit in cadrul unui muzeu.

Esti pregatit pentru mai multa culoare? Lasa-te purtat intr-un joc de umbre si lumini descoperind magia culorilor cat si faimoasele globuri Tesla, cum functioneaza energia si care sunt miracolele fizicii. Decopera si experimenteaza viata intrand intr-una dintre cele mai cunoscute legende, cea a lui Dracula. De data aceasta insa, totul va fi pe invers.

Cum crezi ca este sa poti vedea lucrurile intr-un infinit ? Testeaza Poarta spre neant.

Apoi iti vei reinvia energia cu dansul in valuri nesfarsite de muzica intr-o camera de oglinda infinita. Adrenalina va fi accentuata mergand prin cunoscutul tunel Vortex.

In continuare, vei explora camera AMES cunoscuta la nivel mondial, care iti va pune la incercare perceptia asupra dimensiunii tale reale.

Vei intra apoi intr-o camera inclinata, doar pentru a afla ca nimic nu este asa cum pare, dar, din nou, totul pare normal.

Toate simturile tale vor fi stimulate, pentru a-ti trezi imaginatia si a-ti sfida perceptia.Instagram

Unde suntem?